Minder afval

thuiscomposterenThuiscomposteren kan je leren! Bekijk onze filmpjes, schrijf je in voor een snelcursus of raadpleeg de composteerwijzer. Lees meer.

 

Herbruikbare luiersOoit al eens gedacht aan herbruikbare luiers? Naast het verkleinen van de afvalberg, kennen herbruikbare luiers nog tal van andere voordelen. Lees meer

Online vlaco-sessiesEcoWerf organiseert, in samenwerking met Vlaco (Vlaamse compostorganisatie), online sessies die jou kunnen helpen om minder afval te produceren of om het een nieuwe bestemming te geven. Er worden zes verschillende sessies gegeven, waarin jij inspiratie kan opdoen om de afvalberg te verkleinen. Lees meer

EcoAnderstalige filmpjesWerf wil in samenwerking met Fost Plus, Agentschap Integratie en Inburgering en de OVAM  de info over het nut en de regels van correct sorteren voor alle inwoners toegankelijk maken. Lees meer.

De_KringwinkelWie kringt, die wint. Niet alleen geven ze ontzettend veel spullen en kleren, een tweede leven, maar zetten ze bijvoorbeeld ook in op sociale tewerkstelling en hebben ze aandacht voor het klimaat. Lees meer.