naar inhoud


PRINT PAGINA
Home > HUIS AAN HUIS > DifTar > DifTar-website Mijn EcoWerf

Je afvalrekening en DifTar-informatie online opvolgen?

Registreer je gratis op Mijn EcoWerf!

Inwoners van DifTar-gemeenten kunnen hun afvalrekening en -ophalingen op de voet volgen via de DifTar-website ‘Mijn EcoWerf’. 18 EcoWerf-gemeenten* werken volgens het DifTar-systeem. Woon jij in zo’n gemeente waar het huisvuil in een grijze container wordt opgehaald? Surf snel naar Mijn EcoWerf en registreer je voor deze gratis service!

Mijn EcoWerfRaadpleeg via ‘Mijn EcoWerf’:

  • een overzicht van je containers en afvalophalingen
  • het saldo van je DifTar-rekening en een overzicht van de verrichtingen
  • je betalingsuitnodigingen
  • statistieken van de afvalophaling
  • je afvalleveringen op het recyclagepark

Nog meer voordelen

Je kan ervoor kiezen om bepaalde documenten (betalingsuitnodigingen, jaaroverzicht …) per e-mail te ontvangen in plaats van per post. Op die manier help je de papierberg te verkleinen.

Als je je contactgegevens up-to-date houdt, informeert EcoWerf je over wijzigingen van de afvalophaling in jouw straat (bv. als gevolg van het winterweer, een technisch defect, een feestdag …) of bij wijzigingen in de openingstijden, tarieven, afvalfracties … van het recyclagepark. EcoWerf kan je een bericht sturen via ‘Mijn EcoWerf’ of rechtstreeks naar je persoonlijk e-mailadres.

Hoe registreren op ‘Mijn EcoWerf’?

Registratie op http://www.mijnecowerf.be/ gebeurt met de eID van de referentiepersoon (= de persoon aan wie de betalingsuitnodiging gericht is, meestal is dit het gezinshoofd) of met een zelf gekozen gebruikersnaam. Hou je klantnummer bij de hand. Dit vind je op de betalingsuitnodiging of kan je opvragen bij EcoWerf. Klik hier om meer te lezen over registreren op Mijn EcoWerf.

Bedrijven, verenigingen en scholen dienen telefonisch contact op te nemen met EcoWerf om zich te registreren. (0800/97 0 97 – keuzemenu 1)

Wil je graag bijkomende informatie over DifTar of over deze nieuwe website, neem dan een kijkje bij de FAQ’s of bel de groene lijn 0800/97 0 97 (keuzemenu 1).

Mijn EcoWerf

* In een DifTar-gemeente betalen de inwoners voor hun afval afhankelijk van de aard en de hoeveelheid die ze aanbieden, zowel bij de ophaling aan huis als op het recyclagepark. Woon je in een van deze DifTar-gemeenten, dan kan je gratis gebruik maken van ‘Mijn EcoWerf’: Bertem, Bekkevoort, Bierbeek, Boortmeerbeek, Boutersem, Geetbets, Haacht, Herent, Hoegaarden, Keerbergen, Kortenberg, Kortenaken, Landen, Linter, Lubbeek, Rotselaar, Tremelo en Zoutleeuw. (Naar boven)

Laatste aanpassing: 07/12/2017

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Volg EcoWerf op

Facebook YouTube.JPG

Mijn afval is blijven staan. Wat nu?
Afval niet opgehaald

Afvalrekening opvolgen?
Mijn EcoWerf
Mijn EcoWerf
Opgelet! nieuw rekeningnummer

Sorteerwijzer

Raadpleeg de sorteerwijzer
Tip: bekijk ook de FAQ's over de roze zak